Jótékonysági koncert a Dóri Ház javára

0
1223

A PTE Állam- és Jogtudományi Karán hallgatói kezdeményezésre jótékonysági koncertet szerveznek, a felajánlott adományokat a Szemem Fénye Alapítvány gyermekhospice-intézménye, a Dóri Ház kapja.

A gyermekhospice ház szolgáltatásait krónikus vagy gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyermekek, fiatal felnőttek és családjaik vehetik igénybe. Az Alapítvány szakemberekből álló csapata mindent megtesz, hogy a legteljesebb lelki, szociális és fizikai támogatást nyújtsa a gyermekeknek és szüleiknek egyaránt.

Ázsoth Szilviával a koncert főszervezőjével beszélgettünk.

Kik lesznek a fellépők?

A karon nemrég létrejött “MuzsikáLAW” csoport tagjai. A lelkes csapat, amelynek magam is tagja vagyok, a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának énekelni és zenélni kedvelő oktatóiból, munkatársaiból, jelenlegi és egykori hallgatóiból áll.

Az est folyamán milyen előadásokat hallhatunk?

Sokféle zenei műfajjal készülünk, a könnyű- és filmzenétől a musicalen át egészen a komolyzenéig.

A koncertre látogatók hogyan és hol tudják átadni adományaikat?

Az adományokat a terem bejáratánál elhelyezett gyűjtőládában tudják elhelyezni, ebben a helyszínen a Hallgatói Önkormányzati Testület képviselői is készséggel segítenek. Reméljük, hogy a látogatók személyenként legalább 500 Ft támogatással segítik majd a Dóri Ház munkáját.

Mikor és pontosan hol lesz a koncert?

2018. április 19-én 18 órakor kezdődik a Pécsi Tudományegyetem Dr. Halasy-Nagy József Aulájában (Pécs, Rákóczi út 80.). Kihelyezett táblák segítik majd a koncertre látogatóknak az épületen belüli tájékozódást.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak! Aki csak teheti menjen el, és segítse a Dóri Ház munkáját!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Kérlek add meg a nevedet

három × négy =